Etusivu / Palvelut / Kattoturvatuotteet

Kattoturvatuotteet turvaavat asumisen

Kattoturvatuotteiden tehtävänä on edistää katolla liikkumisen ja työskentelyn turvallisuutta sekä mielekkyyttä, oli kyse sitten kattohuollosta, lumenpoistosta, nuohouksesta tai muusta katolla tehtävästä työstä. Kattoturvatuotteita ovat muun muassa erilaiset tikkaat, kattosillat sekä lumiesteet.

Lumiesteet pitävät lumen katolla

Katon lumiesteet pitävät huolta, että lumi ei putoa katolta hallitsemattomasti. Lumiesteet ovat tärkeä osa kiinteistön turvallisuutta, sillä ihmiset ja lemmikit voivat loukkaantua lumen ja jään pudotessa katolta alas – ja jopa hautautua kokonaan lumen alle. Myös omaisuusvahinkoja voi sattua.

Bendersin lumikoukkujen avulla lumet eivät lähde liikkeelle vaan pysyvät katolla, kunnes sulavat. Lumikoukkuja on hyvä käyttää esim. sisäjiirien vieressä ja näin estää lumikuorman liukuminen jiiriin, joka suurena massana saattaa vahingoittaa jiirissä olevia kattotiiliä.

Kysy minulta lisää!

Mattias Kinnunen, Tuusulan Kattohuolto Oy

Mattias Kinnunen

Kattoasiantuntija

044 285 1579

Tikastuotteet

Pisko SafeGrip ja pidot paranee. Pisko-tikkaat tarjoavat turvalliset kulkuyhteydet vesikatolle, katolla liikkumiseen harjalle, savupiipulle, kattoluukuille ja muille huollettaville kohteille. Pisko-tikkaista löytyy myös ratkaisut turvalliseen alas pääsyyn parvekkeilta ja yläkerran huoneista. Tikkaat ovat saatavilla kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. Pisko SafeGrip -tikasjärjestelmällä on 50 vuoden tekninen takuu.

Kattosillat

Kattosiltoja käytetään seinä- ja lapetikkaiden jatkeena turvallisten kulkuteiden rakentamiseen katolla sijaitseville huoltokohteille esim. savupiipulle. Pisko-kattosillat ovat rakenteeltaan tukevia, kestäviä ja hyvin lunta läpäiseviä. Kattosillat ovat läpikäyneet vaativat testit ja ovat laadultaan erittäin korkealuokkaisia. Pisko-kattosillat ovat CE-merkittyjä.

Lumiesteet

Piskon kaksiputkisilla lumiesteillä estetään vaaratilanteet, joita lumen ja jään katolta putoaminen saattaa aiheuttaa. Lisäksi lumiesteillä voidaan suojata katolla sijaitsevia rakenteita. Valikoimastamme löytyy lumiesteet kaikille katemateriaaleille. Maalatuilla Pisko-lumiesteillä on 50 vuoden tekninen takuu.

Pyydä tarjous kattoturvatuotteista asennettuna

Haluamme löytää katolle kun katolle oikein mitoitetut kattoturvatuotteet takamaan mahdollisimman turvallisen liikkumisen katolla sekä maassa.

Ota yhteyttä, jos haluat asiantuntijan maksuttoman arvion kattosi kattoturvan tarpeesta.