Etusivu / Palvelut / Sadevesijärjestelmä

Sadevesijärjestelmä

Kotimaiset Pisko-sadevesijärjestelmät johtavat sadevedet hallitusti pois katolta.

Kourut ja syöksyt valmistetaan vahvasta teräksestä, jossa on huippuluokan pinnoite

Erityisesti sadevesijärjestelmiin kehitetty pinnoite kestää haalistumatta auringon UV-säteilyä ja antaa erinomaisen suojan korroosiota vastaan.

Sadevesijärjestelmille myönnetään 50 vuoden tekninen takuun. Pisko-sadevesijärjestelmillä on markkinoiden laajin valikoima. Laadukkaasta valikoimasta löytyy tuotteet kaikkiin kohteisiin, niin omakotitaloihin kuin taloyhtiöille, sekä julkisiin rakennuksiin.

Kysy minulta lisää!

Mattias Kinnunen, Tuusulan Kattohuolto Oy

Mattias Kinnunen

Kattoasiantuntija

044 285 1579

Sadevesijärjestelmä tarpeesi mukaan

Meidän kauttamme saat täsmälleen talosi tarpeiden ja mittojen mukaan asennetun sadevesijärjestelmän joko pyöreänä tai kantikkaana.

Sadevesikouruilla on tärkeä tehtävä johtaa katolle kertyvä vesi pois rakennuksen vierustalta, perusteista ja kulkuväyliltä. Kiinteistönsä sadevesijärjestelmän tilanteesta kannattaakin olla varma, sillä pahimmillaan alimitoitettu tai muutoin puutteellinen sadevesijärjestelmä voi tarkoittaa veden pääsemistä rakenteisiin ja siitä seuraavia moninaisia kosteusvaurioita ja -haittoja.

Oikein mitoitettu ja ammattitaidolla asennettu sadevesijärjestelmä takaa, että kotisi on suojassa sadevesiltä ja voit nauttia sadepäivistä huoletta.

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä, jos haluat tarjouksen kiinteistösi sadevesijärjestelmästä. Arviokäynti on maksuton eikä sido sinua mihinkään.