Tuusulan kattohuolto

Avain katon elinkaaren pidentämiseen

Oikeat ja oikein mitoitetut huoltotoimenpiteet

Halumme on löytää kullekin katolle juuri oikeat huoltotoimenpiteet ja mitoittamaan huollon tarpeen mahdollisimman kustannustehokkaasti katon nykykuntoa ajatellen.

Tuusulan kattohuolto palvelee omakotitalojen omistajia, taloyhtiöitä sekä muita kiinteistöjä kattojen huolto- ja kunnostustöissä Uudenmaan alueella. Tätä olemme tehneet jo vuodesta 2010 ja luottamusta olemmekin saaneet jo yli tuhannelta asiakkaalta.

Huollamme kaikki katemateriaalit

Olemme kuitenkin erikoistuneet erityisesti tiilikattojen huoltoihin.

Yleisimpiä huoltoja ovat tiilikaton mekaaniset kuivapuhdistukset ja torjunta-ainekäsittelyt sekä pesut ja maalaukset (pinnoitukset). Teemme lisäksi vuosihuoltoja, pienkorjauksia ja kattoturvatuotteiden asennuksia kaikille katemateriaaleille.

Ajatuksemme ”katto edellä” tarkoittaa että katto itsessään määrittää mitä sille tulisi tehdä. Yksittäinen palvelu tai tuote ei saa ohjata mitä katolle tehdään, vaan katon nykykunto ja siihen suositeltava tai joskus välttämätön toimenpide ratkaisee.

Haluamme kohdata asiakkaan kunnioitettavasti ja hänen mielipidettään kuunnellen. Yrityksen arvot pitää näkyä päivittäisessä toiminnassa. Niistä ei tarvitse erikseen kertoa, sillä ne huomataan kyllä ulospäin tekoina. Ja vaikka ei tarvitse kertoa, kerron kuitenkin. Se on asiakkaan saappaissa olemista. Huolletaan kattoa kuin se olisi meidän yhteinen.

Ei yli- tai alimitoitettuja toimenpiteitä, sille se käy pitkässä juoksussa kalliiksi eikä hyödytä asiakasta tai yritystä.

Tuomme oman näkemyksemme katon nykykunnosta ja suositeltavista toimenpiteistä katon teknisen toimivuuden ja elinkaaren pidentämiseksi. Se ei aina ole sama näkemys mitä asiakas alun perin oli katollensa ajatellut.

Hyvällä kommunikaatiolla ja selkeillä perusteluilla uskon, että löydämme yhdessä oikeat ratkaisut katolle. Asiakas lopulta päättää mihin hän kattonsa kanssa ryhtyy, jos ryhtyy.

Pyytämällä meidät paikalle saat arvokasta tietoa katon kunnosta. Arviokäynti on maksuton eikä velvoita teitä jatkotoimenpiteisiin.

Annamme teille tarjouksen kattohuollosta ja suositeltavista korjaustoimenpiteistä mikäli sellaisia havaitaan.

Tuusulan kattohuollon puolesta,

Mattias Kinnunen

Yrittäjä