Palvelumme katon elinkaaren pidentämiseksi

Kattohuolto Tuusula

Halumme on löytää kullekin katolle juuri oikeat huoltotoimenpiteet ja mitoittamaan huollon tarpeen mahdollisimman kustannustehokkaasti.

Ei ali- tai ylimitoitettuja toimenpiteitä vaan järkevin ratkaisu katon nykykuntoa ajatellen.

Tiilikaton pinnoitus ilman painepesua

Tiilikaton pinnoitus ilman painepesua

Tiesitkö että painepesu ei aina ole välttämätön, vaikka katto halutaan pinnoittaa? Olemme luoneet vaihtoehtoisen tavan pinnoittaa tiilikattoja, ilman että kattoa missään vaiheessa pestään kovalla vesipaineella. Miten tämä on mahdollista ja milloin tällaisesta olisi hyötyä?

Lue lisää
Kattoturvatuotteet

Kattoturvatuotteet

Kattoturvatuotteiden tehtävänä on edistää katolla liikkumisen ja työskentelyn turvallisuutta sekä mielekkyyttä, oli kyse sitten kattohuollosta, lumenpoistosta, nuohouksesta tai muusta katolla tehtävästä työstä. Kattoturvatuotteita ovat muun muassa erilaiset tikkaat, kattosillat sekä lumiesteet.

Lue lisää
Katon korjaus

Katon korjaus

Täällä pohjolassa katot ovat jatkuvasti alttiina sään vaihteluille. Sade, rakeet, lumi, aurinko ja suuret lämpötilan muutokset vaikuttavat siihen, että kiinteistön katot pitää kestää sekä helteen että painavan lumikuorman.

Lue lisää
Tiilikaton pinnoitus

Tiilikaton pinnoitus

Tiilikaton pinnoitus pidentää ja kuluneen kattotiilen elinkaarta. Tiilikaton käyttöikä on yleisesti ottaen 50–70 vuotta. Täysin huoltovapaa se ei kuitenkaan ole, vaan vaatii ylläpitoa siinä missä muutkin.

Lue lisää
Tiilikaton puhdistus

Tiilikaton puhdistus

Tiilikaton puhdistus, eli mekaaninen kuivapuhdistus ja torjunta-ainekäsittely ilman painepesua on paras ja kustannustehokkain huoltovaihtoehto tiilikatoille.

Lue lisää
Katon vuosihuolto

Katon vuosihuolto

Jotta katon elinkaarta voidaan pidentää mahdollisimman paljon, on katon vuosihuolto suositeltavaa tehdä kerran tai kaksi vuodessa, riippuen katon olosuhteista.

Lue lisää